Family holiday fun on beach : Stockfoto
Family holiday fun on beach at Scarborough, Yorkshire.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Family holiday fun on beach

Credits: 
s0ulsurfing - Jason Swain
Bijschrift:
Family holiday fun on beach at Scarborough, Yorkshire.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
136124050
Collectie:
Fototrove
Max. bestandsgrootte:
1.982 x 2.021 px (16,78 x 17,11 cm) - 300 dpi - 2,63 MB
Family Holiday Fun On Beach Stockfoto1970-1979,Familie,Fotografie,Strand,Ouderwets,Retrostijl,Groot-Brittannië,Archiefbeelden,Kind,Vakantie,Britse cultuur,Jongens,Reisbestemmingen,Yorkshire,Jong volwassen,Mensen,Ondergoed,Scarborough - Engeland,20-24 jaar,25-29 jaar,8-9 jaar,Armen omhoog,Berg,Bikini,Buitenopname,Dag,Drie personen,Europese etniciteit,Frontaal,Geluk,Handen in de lucht,Horizon over water,Jonge vrouw,Kiezel,Kleurenfoto,Ledematen,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke arm,Menselijke ledematen,Mensen op de achtergrond,Natuur,Plezier,Pret,Saamhorigheid,Schaduw,Stralende lach,Ten voeten uit,Verbondenheid,Verticaal,Volwassen,Vrolijk,Zee,ZonlichtPhotographer Collection: Fototrove ©1975 Joan SwainFamily holiday fun on beach at Scarborough, Yorkshire.