Eye doctor with patient : Stockfoto
Eye doctor examining patient prior to Laser eye surgery to correct vision.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Eye doctor with patient

Credits: 
Arctic-Images
Bijschrift:
Eye doctor examining patient prior to Laser eye surgery to correct vision.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
170742421
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
4.277 x 4.277 px (36,21 x 36,21 cm) - 300 dpi - 3,65 MB
Eye Doctor With Patient StockfotoOogchirurgie,Patiënt,Dokter,Doktersonderzoek,Gezondheidszorg en medicijnen,Silhouet,Oogonderzoek,Techniek,Binnenopname,Laserchirurgie,Oogmeetapparaat,Oudere mannen,Oudere vrouwen,55-59 jaar,Alleen volwassenen,Autoriteit,Bovenlichaam,Concentratie,Deskundigheid,Ergens doorheen kijken,Fotografie,Gezichtsvermogen,IJsland,Kleurenfoto,Mannen,Mensen,Nauwkeurigheid,Onderzoeken,Oudere volwassenen,Reykjavik,Samenwerking,Twee personen,Vaardigheid,Verbetering,Vierkant,Volwassen,ZittenPhotographer Collection: Iconica Arctic-ImagesEye doctor examining patient prior to Laser eye surgery to correct vision.