Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Exuberant children, Nusa Dua, Bali, Indonesia, South-East Asia : Stockfoto
Nusa Dua, Bali, Bali, Indonesia, Bukit Peninsula, Asia

Exuberant children, Nusa Dua, Bali, Indonesia, South-East Asia

Credits: 
Paul Kennedy
Bijschrift:
Nusa Dua, Bali, Bali, Indonesia, Bukit Peninsula, Asia
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Beperkingen:
Dit beeld heeft geen model of property release. Voor commercieel gebruik zijn aanvullende clearances nodig. (Waarom?) Neem contact op met uw lokale kantoor om te informeren of we dit beeld voor u kunnen vrijgeven.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
lpi3755_18
Collectie:
Lonely Planet Images
Max. bestandsgrootte:
3.276 x 2.120 px (27,74 x 17,95 cm) - 300 dpi - 2,19 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Exuberant Children Nusa Dua Bali Indonesia Southeast Asia StockfotoKind,Menselijk gezicht,Indonesië,Kindertijd,Nusa Dua,Bali,Speels,Alleen jongens,Alleen kinderen,Frontaal,6-7 jaar,8-9 jaar,Buitenopname,Dag,Fotografie,Heldere lucht,Horizontaal,In de camera kijken,Indonesische etniciteit,Kleurenfoto,Mannelijke vriendschap,Middelgrote groep mensen,Nat,Portret,Portretfoto,Pret,Staan,Stralende lach,Vriendschap,Vrolijk,Zomer,Zonnig,Zuidoost-AziëPhotographer Collection: Lonely Planet Images Nusa Dua, Bali, Bali, Indonesia, Bukit Peninsula, Asia