Exterior view of skyscrapers : Stockfoto
Exterior view of skyscrapers in Central, Hong Kong.

Exterior view of skyscrapers

Credits: 
d3sign
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Exterior view of skyscrapers in Central, Hong Kong.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
137896551
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
4.472 x 2.976 px (37,86 x 25,20 cm) - 300 dpi - 8,37 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Exterior View Of Skyscrapers StockfotoArchitectuur,Beroemde plaats,Buitenopname,China,Chinese cultuur,Dag,Fotografie,Gebouw exterieur,Hongkong,Horizontaal,Kleurenfoto,Lang,Lucht,Modern,Ontwikkeling,Recht eronder,Reisbestemmingen,Stad,Stadsleven,Weerkaatsing,Wolk,Wolkenkrabber,Zonder mensenPhotographer Collection: Moment Select © 2012 Yiu Yu HoiExterior view of skyscrapers in Central, Hong Kong.