Executive's legs below table, one with checked trousers (Enhancement) : Stockfoto

Executive's legs below table, one with checked trousers (Enhancement)

Credits: 
Adri Berger
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
BB8100-003
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.925 x 3.054 px (50,17 x 25,86 cm) - 300 dpi - 7,24 MB
Executives Legs Below Table One With Checked Trousers Stockfoto BB8100-003Individualiteit,Opvallen in een menigte,Verandering,Opstand,Cool,Bedrijfsleven,Zwart-wit,Mensen,Geïsoleerde kleur,Vergaderruimte,Afbeelding,Identiteit,Idee,Invloed,Zakenbijeenkomst,Alleen mannen,Bureau,Horizontaal,Zakenman,Bureaustoel,Fotografie,Frontaal,Zakenpersoon,Attaché,Een groep mensen,Menselijk been,Stoel,Vrijetijdskleding,20-24 jaar,25-29 jaar,30-34 jaar,35-39 jaar,40-44 jaar,45-49 jaar,50-54 jaar,Alleen jonge mannen,Alleen volwassenen,Binnenopname,Collega,Conferentietafel,Dag,Digitaal bewerkt,Elke plaats,Goed gekleed,Houten vloer,Laars,Medewerker,Menselijk lichaamsdeel,Met de hand ingekleurd,Onderste deel,Oudere mannen,Vier personen,Vloerbedekking,ZittenPhotographer Collection: Stone