Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Executive woman talking at smart-phone on sidewalk : Stockfoto

Executive woman talking at smart-phone on sidewalk

Credits: 
Bambu Productions
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
82637034
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
4.830 x 3.627 px (40,89 x 30,71 cm) - 300 dpi - 8,68 MB
Executive Woman Talking At Smartphone On Sidewalk StockfotoAfro-Amerikaanse etniciteit,Handtas,Mobiele telefoon,Kantoorgebouw,Straat,Zakenvrouw,Brazilië,Zonnebril,25-29 jaar,Afrikaanse etniciteit,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Bedrijfsleven,Bovenlichaam,Buitenopname,Communicatie,Concentratie,Dag,Draadloze technologie,Elegantie,Eén persoon,Fotografie,Gebouw exterieur,Glimlachen,Goed gekleed,Groot bedrijf,Haar naar achteren,Horizontaal,Jong volwassen,Mensen,Mensen op de achtergrond,Modern,Modieus,Mooie mensen,Staan,Stad,Telefoon gebruiken,Verbinding,Werkneemster,Zwart haarPhotographer Collection: Iconica Bambu Productions