Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Executive sitting with head in hands at a conference room : Stockfoto

Executive sitting with head in hands at a conference room

Credits: 
nicolas hansen
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
109725699
Collectie:
Vetta
Executive Sitting With Head In Hands At A Conference Room Stockfoto30-39 jaar,35-39 jaar,Alleen mannen,Alleen mid-volwassen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één mid-volwassen man,Bedekken,Bedrijfsleven,Beroep,Bestuursvoorzitter,Binnenopname,Bureau,Deskundigheid,Directeur,Druk - Spanning,Emotionele stress,Eén persoon,Formele kleding,Fotografie,Frontaal,Frustratie,Groot bedrijf,Hoofd in de handen,Individualiteit,Kantoor,Kleurenfoto,Levensstijl,Mannen,Mensen,Mid-volwassen,Mid-volwassen mannen,Misnoegd,Modern,Negatieve emotie,Ongerust,Overwerkt,Pak,Professioneel beroep,Tafel,Tensed,Verlies,Verticaal,Volwassen,Witte boorden werker,Zakenman,Zakenpersoon,ZittenPhotographer Collection: Vetta