Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Examining teeth : Stockfoto
Dentist examining boy's teeth.

Examining teeth

Bijschrift:
Dentist examining boy's teeth.
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
150651178
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
baobao ou
Collectie:
Moment
Max. bestandsgrootte:
4.368 x 2.912 px (36,98 x 24,65 cm) - 300 dpi - 4,56 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Examining Teeth Stockfoto 150651178Tandarts,Patiënt,2-3 jaar,Binnenopname,China,Chinese etniciteit,Deskundigheid,Doktersonderzoek,Fotografie,Gezondheidszorg en medicijnen,Horizontaal,Jongens,Kind,Kindertijd,Kleurenfoto,Menselijk hoofd,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke vinger,Mensen,Mond open,Onderdeel van,Onderdeel van een serie,Onderzoeken,Opzij kijken,Shanghai,Spotlicht,Tandartsapparatuur,Tandheelkundige gezondheid,Twee personen,VasthoudenPhotographer Collection: Moment yes model releaseDentist examining boy's teeth.