Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
MRI examination : Stockfoto

MRI examination

Credits: 
Martin Barraud
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
170749359
Collectie:
OJO Images
Mri Examination StockfotoMedische apparatuur,Doktersonderzoek,Gezondheidszorg en medicijnen,Radioloog,Technicus,MRI-scanner,Medische röntgenfoto,Röntgenfoto,Patiënt,Röntgen-apparatuur,Medische test,Machinerie,Vasthouden,Voorbereiding,Wachten,Ziekenhuis,20-24 jaar,30-39 jaar,35-39 jaar,Afbeelding,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Apparatuur,Bijstellen,Binnenopname,Bruin haar,Controle,Deskundigheid,Discussie,Europese etniciteit,Fotografie,Jong volwassen,Kleurenfoto,Kliniek,Mensen,Mid-volwassen,Nauwkeurig toezicht,Onderzoeken,Operatiekleding,Patiënte,Praten,Staan,Ten voeten uit,Twee personen,Van de zijkant,Verantwoordelijkheid,Verticaal,Volwassen,Volwassen vrouwen,ZiekenhuisklerenPhotographer Collection: OJO Images