Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Euro and cent coins arranged as bar chart : Stockfoto
Accending Euro and cent coins arranged as bar chart

Euro and cent coins arranged as bar chart

Credits: 
Erik Dreyer
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Accending Euro and cent coins arranged as bar chart
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
115805877
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
5.364 x 3.642 px (45,42 x 30,84 cm) - 300 dpi - 4,16 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Euro And Cent Coins Arranged As Bar Chart StockfotoClose-up,Crisis,Duitsland,Euromunt,Financiën,Fotografie,Groei,Grote groep dingen,Horizontaal,Idee,Kleurenfoto,Muntgeld,München,Op een rij,Overvloed,Rangschikken,Rijkdom,Samenstelling,Schaduw,Staafgrafiek,Stapel,Studiofoto,Vergelijking,Vooruitgang,Witte achtergrond,Zonder mensenPhotographer Collection: The Image Bank Erik DreyerAccending Euro and cent coins arranged as bar chart