Environment cleaning : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Environment cleaning

Credits: 
Cultura/Zero Creatives
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
108115194
Collectie:
Riser
Max. bestandsgrootte:
5.500 x 3.667 px (46,57 x 31,05 cm) - 300 dpi - 3,07 MB
Environment Cleaning Stockfoto 108115194Vrijwilliger,Liefdadigheidswerk,Gemeenschap,Recycling,Kind,Afval,Hulp,Maatschappelijke dienstverlening,Onderwijs,Milieubehoud,Kindertijd,Verantwoordelijkheid,Volwassen vrouwen,Mensen,Studerende,Groen,Milieu,35-39 jaar,Leiderschap,Leraar,Duurzame levensstijl,Motivatie,Natuur,Jongens,Samenwerking,Teamwerk,Volwassen,12-13 jaar,Buitenopname,Effectiviteit,Preadolescent kind,Vuilniszak,Italië,Tas,Toewijding,Vriendschap,10-11 jaar,30-39 jaar,8-9 jaar,Buigen,Dag,Driekwartlengte,Europese etniciteit,Fotografie,Frontaal,Gardameer,Gras,Horizontaal,Keus,Kleurenfoto,Laag camerastandpunt,Lagere schoolleeftijd,Mid-volwassen,Mid-volwassen vrouw,Milieuactivist,Milieukwesties,Ondersteuning,Plezier,Reiken,Staan,Van de zijkant,Vastberadenheid,Vasthouden,Veld,Vijf personenPhotographer Collection: Riser