Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Environment cleaning : Stockfoto

Environment cleaning

Credits: 
Cultura/Zero Creatives
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
108115194
Collectie:
Riser
Max. bestandsgrootte:
5.500 x 3.667 px (46,57 x 31,05 cm) - 300 dpi - 3,07 MB
Environment Cleaning StockfotoVrijwilliger,Liefdadigheidswerk,Recycling,Gemeenschap,Kind,Maatschappelijke dienstverlening,Hulp,Afval,Onderwijs,Milieubehoud,Kindertijd,Volwassen vrouwen,Verantwoordelijkheid,Mensen,Studerende,Groen,Milieu,Natuur,Leraar,35-39 jaar,Jongens,Leiderschap,Teamwerk,Duurzame levensstijl,Effectiviteit,Motivatie,Buitenopname,Samenwerking,Volwassen,12-13 jaar,Preadolescent kind,Vuilniszak,Italië,Laag camerastandpunt,Tas,Toewijding,Vriendschap,10-11 jaar,30-39 jaar,8-9 jaar,Buigen,Dag,Driekwartlengte,Europese etniciteit,Fotografie,Frontaal,Gardameer,Gras,Horizontaal,Keus,Kleurenfoto,Lagere schoolleeftijd,Mid-volwassen,Mid-volwassen vrouw,Milieuactivist,Milieukwesties,Ondersteuning,Plezier,Reiken,Staan,Van de zijkant,Vastberadenheid,Vasthouden,Veld,Vijf personenPhotographer Collection: Riser