English Bulldog (Canis lupis familiaris) laying. : Stockfoto

English Bulldog (Canis lupis familiaris) laying.

Credits: 
Catherine Ledner
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
155167795
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
3.600 x 4.906 px (30,48 x 41,54 cm) - 300 dpi - 6,27 MB
Release-informatie:
Property release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
English Bulldog Laying StockfotoCalifornië,De stad Los Angeles,Dierenthema's,Engelse buldog,Eén dier,Fotografie,Gedomesticeerde dieren,Gekleurde achtergrond,Groene acthergrond,Hond,Huisdier,Kijken,Kleurenfoto,Liggen,Ontspanning,Rusten,Speels,Studiofoto,Verenigde Staten,Verticaal,Vriendschap,Zonder mensen,ZorgeloosPhotographer Collection: Iconica Catherine Ledner Photography