English Bulldog (Canis lupis familiaris) laying. : Stockfoto

English Bulldog (Canis lupis familiaris) laying.

Credits: 
Catherine Ledner
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
155167795
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
3.600 x 4.906 px (30,48 x 41,54 cm) - 300 dpi - 6,27 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
English Bulldog Laying Stockfoto 155167795Hond,Speels,Engelse buldog,Groene acthergrond,Liggen,De stad Los Angeles,Studiofoto,Dierenthema's,Huisdier,Vriendschap,Californië,Eén dier,Fotografie,Gedomesticeerde dieren,Gekleurde achtergrond,Kijken,Kleurenfoto,Ontspanning,Rusten,Verenigde Staten,Verticaal,Zonder mensen,ZorgeloosPhotographer Collection: Iconica Catherine Ledner Photography