Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Energetic woman jumping wearing spandex aerobics outfit : Stockfoto

Energetic woman jumping wearing spandex aerobics outfit

Credits: 
Maria Taglienti-Molinari
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
86071258
Collectie:
Hulton Archive
Max. bestandsgrootte:
3.589 x 5.357 px (30,39 x 45,36 cm) - 300 dpi - 6,37 MB
Release-informatie:
Model release
Energetic Woman Jumping Wearing Spandex Aerobics Outfit Stockfoto1980-1989,20-24 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Bruin haar,Elasthaan,Extatisch,Eén persoon,Fitness,Fotografie,Gezonde levensstijl,Glimlachen,Het menselijke lichaam,In de camera kijken,In de lucht zwevend,Jong volwassen,Jonge vrouw,Kitsch,Kleding,Kleurenfoto,Ledematen,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke arm,Menselijke ledematen,Menselijke mond,Mensen,Mode,Mond open,Ouderwets,Portret,Sportkleding,Springen,Studiofoto,Ten voeten uit,Uitgestrekte armen,Verticaal,Vitaliteit,Volwassen,Witte achtergrondPhotographer Collection: Hulton Archive &#169 Maria Taglienti-Molinari