Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Energetic woman jumping wearing spandex aerobics outfit : Stockfoto

Energetic woman jumping wearing spandex aerobics outfit

Credits: 
Maria Taglienti-Molinari
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
86071258
Collectie:
Hulton Archive
Max. bestandsgrootte:
3.589 x 5.357 px (30,39 x 45,36 cm) - 300 dpi - 6,37 MB
Energetic Woman Jumping Wearing Spandex Aerobics Outfit Stockfoto1980-1989,Fitness,Gezonde levensstijl,Mode,Witte achtergrond,Elasthaan,Ten voeten uit,Kleding,Ouderwets,Sportkleding,Het menselijke lichaam,In de camera kijken,Portret,Eén persoon,Kitsch,Springen,Vitaliteit,Uitgestrekte armen,20-24 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Bruin haar,Extatisch,Fotografie,Glimlachen,In de lucht zwevend,Jong volwassen,Jonge vrouw,Kleurenfoto,Ledematen,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke arm,Menselijke ledematen,Menselijke mond,Mensen,Mond open,Studiofoto,Verticaal,VolwassenPhotographer Collection: Hulton Archive &#169 Maria Taglienti-Molinari