Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Empty photographic studio ready for shoot.  : Stockfoto
Empty photographic studio in preparation of shoot.

Empty photographic studio ready for shoot.

Credits: 
Peter Dazeley
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Empty photographic studio in preparation of shoot.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
82038630
Collectie:
Photographer's Choice
Max. bestandsgrootte:
4.583 x 3.931 px (38,80 x 33,28 cm) - 300 dpi - 4,55 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Empty Photographic Studio Ready For Shoot StockfotoAbsentie,Achter de schermen,Achtergrond,Binnenopname,Camera,Creativiteit,De media,Deskundigheid,Digitale camera,Filmindustrie,Filmstudio,Fotograferen,Fotografie,Fotografische Thema's,Fotoshoot,Horizontaal,Klein bedrijf,Kunst Cultuur en Vermaak,Planning,Professioneel beroep,Spiegelreflexcamera,Statief,Studio,Tekstveld,Televisie studio,Televisiesector,Vaardigheid,Verlichting,Verwachting,Voorbereiding,Werken,Zonder mensenPhotographer Collection: Photographer's Choice Peter DazeleyEmpty photographic studio in preparation of shoot.