Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Empty office with cubicles : Stockfoto

Empty office with cubicles

Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
200317802-001
Beperkingen:
Er zijn geen exclusieve licenties beschikbaar voor de volgende sectoren in de aangegeven territoria: Japan, einddatum van beperking Perpetual.Exclusive usage in Japan requires additional rights clearance.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Nikolaevich
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.130 x 3.412 px (43,43 x 28,89 cm) - 300 dpi - 4,6 MB
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Empty Office With Cubicles Stockfoto 200317802-001Cubicle,Kantoor,Zonder mensen,Leeg,Leeg bureau,Binnenopname,Absentie,Bureau,Afbeelding,Fotografie,Horizontaal,KleurenfotoPhotographer Collection: Taxi