Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Empty Movie Theater : Stockfoto
An empty movie theater at the mall in Chonburi, Thailand.

Empty Movie Theater

Credits: 
Marianne Williams
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
An empty movie theater at the mall in Chonburi, Thailand.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
96252177
Collectie:
Moment
Max. bestandsgrootte:
2.479 x 1.674 px (20,99 x 14,17 cm) - 300 dpi - 1,55 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Empty Movie Theater StockfotoAbsentie,Binnenopname,Bioscoop,Bioscoopzaal,Chonburi Province,Filmindustrie,Fotografie,Groot scherm,Horizontaal,Kleurenfoto,Kunst Cultuur en Vermaak,Leeg,Op een rij,Stilte,Thailand,Zitmeubels,Zonder mensenPhotographer Collection: Moment © Marianne Williams 2006An empty movie theater at the mall in Chonburi, Thailand.