Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Empty billboard along Chinese highway : Stockfoto
Rusted billboard in field along roadway on drive from Urumuqi to Turpan on National Highway #312

Empty billboard along Chinese highway

Credits: 
Stephen Wilkes
Bijschrift:
Rusted billboard in field along roadway on drive from Urumuqi to Turpan on National Highway #312
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Beperkingen:
Mag niet worden gebruikt voor de volgende onderwerpgebieden in de aangegeven territoria en mag niet worden gebruikt om dergelijke onderwerpgebieden te illustreren: Fotoproducten, Display - Fotobehang, Product - Poster voor verkoop in de detailhandel, Wereld, einddatum van beperking Perpetual.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
82982037
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
5.300 x 3.379 px (44,87 x 28,61 cm) - 300 dpi - 5,22 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Empty Billboard Along Chinese Highway StockfotoReclamebord,Autosnelweg,Veld,Oud,Absentie,Buitenopname,China,Communicatie,Dag,Fotografie,Heldere lucht,Horizontaal,Reizen,Roestig,Verdwijnpunt,Verlaten,Verval,Zonder mensen,ZonnigPhotographer Collection: The Image Bank Copyright 2008 Stephen Wilkes ALL RIGHTS RESERVEDRusted billboard in field along roadway on drive from Urumuqi to Turpan on National Highway #312