Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Empire State building,  Manhattan : Stockfoto
Empire State building, Manhattan, New York,

Empire State building, Manhattan

Credits: 
Travelstock44 - Juergen Held
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Empire State building, Manhattan, New York,
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
152647796
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
3.744 x 5.616 px (31,70 x 47,55 cm) - 300 dpi - 7,9 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Empire State Building Manhattan StockfotoAdvertentie,Alleen volwassenen,Architectuur,Blauw,Buitenopname,Dag,Fotografie,Gebouw exterieur,Grote groep mensen,Heldere lucht,Kleurenfoto,Laag camerastandpunt,Mannen,Menigte,Mensen,Mensen op de achtergrond,Onderweg,Reisbestemmingen,Schaduw,Spitsperiode,Stad,Stad New York,Stadsleven,Toren,Verenigde Staten,Verkeersbord,Verticaal,Volwassen,Volwassen vrouwen,Vrijetijdskleding,Wandelen,Wolkenkrabber,Zonlicht,ZonnigPhotographer Collection: The Image Bank Travelstock44 / Juergen HeldEmpire State building, Manhattan, New York,