Email from his Handheld in Central London : Stockfoto
A man taps out an email on a quiet street in London's financial centre.

Email from his Handheld in Central London

Credits: 
John Wildgoose
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
A man taps out an email on a quiet street in London's financial centre.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
92283193
Collectie:
Photonica
Max. bestandsgrootte:
3.415 x 5.122 px (28,91 x 43,37 cm) - 300 dpi - 5,32 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Email From His Handheld In Central London StockfotoAlleen volwassenen,Alleen één man,Architectuur,Bedrijfsleven,Buitenopname,Compleet pak,Dag,E-mail,Eén persoon,Fotografie,Gebouw exterieur,Glas,Goed gekleed,Groot bedrijf,Groot-Brittannië,Hoofdstad,Londen - Engeland,Mensen,Onderdeel van,Op de rug gezien,Solitair,Staan,Stadsleven,Straat,Ten voeten uit,Typen,Verticaal,Volwassen,Weerkaatsing,ZakenmanPhotographer Collection: Photonica John WildgooseA man taps out an email on a quiet street in London's financial centre.