Elizabeth : Stockfoto
A woman dressed up like a Queen Elizabeth
Bijschrift:
A woman dressed up like a Queen Elizabeth
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
104498470
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.700 x 4.739 px (31,33 x 40,12 cm) - 300 dpi - 16,8 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Elizabeth Stockfoto20-24 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Autoriteit,Close-up,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,In de camera kijken,Individualiteit,Jong volwassen,Kleurenfoto,Koningin,Koningschap,Lege uitdrukking,Litteken,Mensen,Portret,Portretfoto,Studiofoto,Verbeelding,Verkleden,Verticaal,Volwassen,Zwarte achtergrondPhotographer Collection: Stone N/AA woman dressed up like a Queen Elizabeth