elevated view of corner deli in urban area : Stockfoto
new york city deli, bodega, corner, elevated view, aerial view, open, sign, miniature technique, EMPTY, NO PEOPLE


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Elevated view of corner deli in urban area

Credits: 
Michael Duva
Bijschrift:
new york city deli, bodega, corner, elevated view, aerial view, open, sign, miniature technique, EMPTY, NO PEOPLE
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
88556833
Collectie:
Photonica
Max. bestandsgrootte:
4.995 x 3.330 px (42,29 x 28,19 cm) - 300 dpi - 1,92 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Elevated View Of Corner Deli In Urban Area StockfotoWinkel,Nacht,Straat,Hoek,Stad New York,Klein bedrijf,Hoog standpunt,Open,Delicatessen,Absentie,Buitenopname,Zonder mensen,Detailhandel,Verlicht,Fluorescentielamp,Fotografie,Horizontaal,IdyllischPhotographer Collection: Photonica michael duvanew york city deli, bodega, corner, elevated view, aerial view, open, sign, miniature technique, EMPTY, NO PEOPLE