Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
elevated view of corner deli in urban area : Stockfoto
new york city deli, bodega, corner, elevated view, aerial view, open, sign, miniature technique, EMPTY, NO PEOPLE

Elevated view of corner deli in urban area

Bijschrift:
new york city deli, bodega, corner, elevated view, aerial view, open, sign, miniature technique, EMPTY, NO PEOPLE
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
88556833
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Michael Duva
Collectie:
Photonica
Max. bestandsgrootte:
4.995 x 3.330 px (42,29 x 28,19 cm) - 300 dpi - 1,92 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Elevated View Of Corner Deli In Urban Area Stockfoto 88556833Winkel,Hoek,Nacht,Straat,Klein bedrijf,Stad New York,Delicatessen,Absentie,Buitenopname,Hoog standpunt,Open,Detailhandel,Zonder mensen,Fluorescentielamp,Fotografie,Horizontaal,Idyllisch,VerlichtPhotographer Collection: Photonica michael duvanew york city deli, bodega, corner, elevated view, aerial view, open, sign, miniature technique, EMPTY, NO PEOPLE