elephants blowing out candles : Stockfoto
elephant

Elephants blowing out candles

Credits: Bob Elsdale
Bijschrift:
elephant
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
131683410
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.252 x 4.252 px (36,00 x 36,00 cm) - 300 dpi - 18,6 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Elephants Blowing Out Candles Stockfoto 131683410Verjaardag,Verjaardagstaart,Gebak,Kaars,Olifant,Blazen,Humor,Bizar,Zonder mensen,Dier,Mazzel,Bontgekleurd,Dierenthema's,Viering,Vierkant,Antropomorfisme,Close-up,Digitaal samengesteld beeld,Eén dier,Fotografie,Geel,Grijs,Idee,Kleurenfoto,Mond open,Portretfoto,Van de zijkant,Verenigde StatenPhotographer Collection: Stone ©Copyright Bob Elsdale 2009elephant