Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Elderly woman being embraced, close-up (B&W) : Stockfoto

Elderly woman being embraced, close-up (B&W)

Credits: 
Claudia Kunin
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
874133-001
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
3.385 x 5.085 px (28,66 x 43,05 cm) - 300 dpi - 6,31 MB
Elderly Woman Being Embraced Closeup StockfotoMenselijk gezicht,Zwart-wit,Depressie,Troosten,Close-up,Zorgzaamheid,70-79 jaar,Ondersteuning,Seniore vrouwen,Verlies,Volwassen vrouwen,Breekbaarheid,65-70 jaar,Aanraken,Alleen volwassenen,Alleen één seniore vrouw,Alleen één vrouw,Binnenopname,Dag,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Gerimpeld,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke hand,Menselijke vinger,Mensen op de achtergrond,Omhelzen,Onderdeel van,Paar,Portret,Profiel,Psychische aandoening,Studiofoto,Twijfel,Verouderingsproces,Verticaal,Vrouwenkwesties,Wanhoop,ZwartPhotographer Collection: The Image Bank