Elderly woman and pink poodle in pink car, side view : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Elderly woman and pink poodle in pink car, side view

Credits: 
Tim Macpherson
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
BD8276-002
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.840 x 3.481 px (40,98 x 29,47 cm) - 300 dpi - 6,6 MB
Elderly Woman And Pink Poodle In Pink Car Side View StockfotoHumor,Excentrisch,Poedel,Roze,Rijden,Cabriolet,Imitatie,Herhaling,Conformiteit,Dier,Huisdiereigenaar,Profiel,Eén persoon,Overmaat,Close-up,Huisdier,Pastelkleurig,70-79 jaar,Eén dier,Hoed,Saamhorigheid,Vriendschap,Alleen volwassenen,Alleen één vrouw,Dag,Dierenkop,Dierenthema's,Europese etniciteit,Fotografie,Alleen één seniore vrouw,Buitenopname,Gedomesticeerde dieren,Horizontaal,Kleurenfoto,Levensstijl,Lichaamsdeel van dieren,Middelste deel,Portretfoto,Van de zijkantPhotographer Collection: Stone