Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Elderly man on treadmill used for testing effects of exertion : Stockfoto

Elderly man on treadmill used for testing effects of exertion

Credits: 
Charles Thatcher
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
935502-006
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
3.338 x 5.020 px (28,26 x 42,50 cm) - 300 dpi - 4,55 MB
Elderly Man On Treadmill Used For Testing Effects Of Exertion StockfotoHartmonitor,Loopband,Inspannings-ecg,Computermonitor,Doktersonderzoek,Elektrode,25-29 jaar,30-34 jaar,50-54 jaar,55-59 jaar,Alleen volwassenen,Binnenopname,Dag,Fotografie,Frontaal,Gezondheidszorg en medicijnen,Halfgekleed,Jonge vrouw,Kijken naar,Kleurenfoto,Korte broek,Medische technische apparatuur,Mid-volwassen vrouw,Noord-Europese etniciteit,Oudere mannen,Patiënt,Sportartikelen,Staan,Ten voeten uit,Twee personen,Verticaal,Vrijetijdskleding,Wandelen,Wetenschapper,Zuid-Europese etniciteit,ZusterPhotographer Collection: The Image Bank