Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Elderly man giving speech at podium, rear view : Stockfoto

Elderly man giving speech at podium, rear view

Credits: 
Ryan McVay
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200021004-001
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.793 x 3.758 px (103,17 x 80,89 cm) - 118 dpi - 6,23 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Elderly Man Giving Speech At Podium Rear View StockfotoRedenaar,Toespraak,Publiek,Op de rug gezien,Zakenman,Bedrijfsleven,Eén persoon,70-79 jaar,Actieve ouderen,Afro-Amerikaanse etniciteit,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één seniore man,Autoriteit,Binnenopname,Fotografie,Goed gekleed,Groot bedrijf,Horizontaal,Jak,Kleurenfoto,Mensen op de achtergrond,Motivatie,Onderdeel van een serie,Pak,VertrouwenPhotographer Collection: The Image Bank