Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Elderly Cuban woman with thick glasses. : Stockfoto
Remedios, Villa Clara, Cuba, Caribbean

Elderly Cuban woman with thick glasses.

Credits: 
Tim Hughes
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Remedios, Villa Clara, Cuba, Caribbean
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
148845207
Collectie:
Lonely Planet Images
Max. bestandsgrootte:
2.605 x 4.026 px (22,06 x 34,09 cm) - 300 dpi - 5,23 MB
Elderly Cuban Woman With Thick Glasses StockfotoActieve ouderen,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één seniore vrouw,Alleen één vrouw,Bejaard,Bezittingen,Bril,Brillen en lenzen,Buitenopname,Close-up,Cuba,Cubaanse cultuur,Dag,Dik - Geconcentreerd,Eén persoon,Fotografie,Gerimpeld,Glimlachen,Grijs haar,Juwelen,Kleurenfoto,Latijns-Amerika,Levensstijl,Menselijke leeftijd,Mensen,Oorbel,Portretfoto,Seniore vrouwen,Van de zijkant,Verticaal,Villa Clara Province,Volwassen,Volwassen vrouwen,Vrije tijd,VrolijkPhotographer Collection: Lonely Planet Images Remedios, Villa Clara, Cuba, Caribbean