Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Elderly Cuban woman with thick glasses. : Stockfoto
Remedios, Villa Clara, Cuba, Caribbean

Elderly Cuban woman with thick glasses.

Credits: Tim Hughes
Bijschrift:
Remedios, Villa Clara, Cuba, Caribbean
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
148845207
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Lonely Planet Images
Max. bestandsgrootte:
2.605 x 4.026 px (22,06 x 34,09 cm) - 300 dpi - 5,23 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Elderly Cuban Woman With Thick Glasses Stockfoto 148845207Actieve ouderen,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één seniore vrouw,Alleen één vrouw,Bejaard,Bezittingen,Brillen en lenzen,Buitenopname,Close-up,Cuba,Cubaanse cultuur,Dag,Dik - Geconcentreerd,Eén persoon,Fotografie,Gerimpeld,Glimlachen,Grijs haar,Juwelen,Kleurenfoto,Latijns-Amerika,Levensstijl,Menselijke leeftijd,Mensen,Oorbel,Seniore vrouwen,Van de zijkant,Verticaal,Villa Clara Province,Volwassen,Volwassen vrouwen,Vrije tijd,VrolijkPhotographer Collection: Lonely Planet Images Remedios, Villa Clara, Cuba, Caribbean