Elderly Couple Talking by Lake : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Elderly Couple Talking by Lake

Credits: 
Colin Gray
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
3089-000218
Collectie:
Photonica
Max. bestandsgrootte:
4.138 x 4.143 px (35,04 x 35,08 cm) - 300 dpi - 4,32 MB
Elderly Couple Talking By Lake StockfotoPraten,Op de rug gezien,Schotland,Twee personen,Bejaard,Senioren koppel,Edinburgh,Senioren mannen,Vakantie,Reddingsboei,Seniore vrouwen,Veiligheidshek,Buitenopname,Mannen,Ontspanning,Volwassen vrouwen,Actieve ouderen,Alleen volwassenen,Communicatie,Dag,Europese etniciteit,Fotografie,Het uitzicht bewonderen,Heteroseksueel koppel,Heuvel,Hoofddoek,Hoofdstad,Houten voetpad,Kleurenfoto,Meer,Menselijke relaties,Mensen,Pensioen,Stoel,Verouderingsproces,Verticaal,Volwassen,Vrije tijd,Wolk,ZittenPhotographer Collection: Photonica