El Castillo, Tulum ruins. : Stockfoto
Tulum, Yucatan, Mexico, North America


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

El Castillo, Tulum ruins.

Credits: 
Ariadne Van Zandbergen
Bijschrift:
Tulum, Yucatan, Mexico, North America
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
148505592
Collectie:
Lonely Planet Images
Max. bestandsgrootte:
5.855 x 3.904 px (49,57 x 33,05 cm) - 300 dpi - 10,9 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
El Castillo Tulum Ruins StockfotoOude ruïne,Antiek,Archeologie,Architectonisch element,Architectuur,Beroemde plaats,Boom,Bouwwerk,Buitenopname,Dag,El Castillo,Fotografie,Gebouw exterieur,Geschiedenis,Horizontaal,Klassieke beschaving,Kleurenfoto,Latijns-Amerika,Lucht,Mexico,Natuur,Noord-Amerika,Plant,Reisbestemmingen,Reizen,Schoonheid in de natuur,Trap - buiten,Tulum,Water,Yucatán,Zee,Zonder mensenPhotographer Collection: Lonely Planet Images Tulum, Yucatan, Mexico, North America