Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Egypt, Giza, the Sphynx. : Stockfoto
Giza, Egypt, North Africa, Africa

Egypt, Giza, the Sphynx.

Credits: 
Chris Mellor
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Giza, Egypt, North Africa, Africa
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
152924389
Collectie:
Lonely Planet Images
Max. bestandsgrootte:
3.744 x 5.616 px (31,70 x 47,55 cm) - 300 dpi - 6,99 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Egypt Giza The Sphynx StockfotoAfrika,Egypte,Egyptische cultuur,Fotografie,Gizeh,Internationaal monument,Kleurenfoto,Midden-Oosten,Noord-Afrika,Sfinx van Gizeh,VerticaalPhotographer Collection: Lonely Planet Images Giza, Egypt, North Africa, Africa