Edible nasturtium blossoms : Stockfoto

Edible nasturtium blossoms

Credits: 
Kristin Duvall
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
82086204
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.073 x 4.073 px (34,48 x 34,48 cm) - 300 dpi - 9,42 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Edible Nasturtium Blossoms Stockfoto 82086204Tropaeolum,Eetbare bloem,Bloem,Bloemblaadje,Binnenopname,Breekbaarheid,Close-up,Dranken en maaltijden,Fotografie,Geel,Gourmet eten,Natuur,Onscherpe achtergrond,Oranje,Schaal,Schoonheid in de natuur,Tafelkleed,Verenigde Staten,Versheid,Vierkant,Voedsel,Zonder mensenPhotographer Collection: The Image Bank 2008 Kristin Duvall