Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Early teen girl sitting by the pool with ukulele : Stockfoto

Early teen girl sitting by the pool with ukulele

Credits: 
Ghislain & Marie David de Lossy
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
157020016
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
3.483 x 5.235 px (29,49 x 44,32 cm) - 300 dpi - 7,47 MB
Release-informatie:
Model en property release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Early Teen Girl Sitting By The Pool With Ukulele Stockfoto6-7 jaar,Alleen kinderen,Alleen één meisje,Blond haar,Bovenlichaam,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Gitaar,Italië,Kind,Kindertijd,Kleurenfoto,Lang haar,Mensen,Muziek,Toscane,Ukelele,Verticaal,Vrije tijd,Vrijetijdskleding,Water,Zitten,Zwembad,ZwembadrandPhotographer Collection: The Image Bank Ghislain & Marie David de Lossy