Ducks in a Row : Stockfoto
Ducks in row such sweet sight at local park watching babies keeping pace with mom.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Ducks in a Row

Credits: 
Beverly Armstrong
Bijschrift:
Ducks in row such sweet sight at local park watching babies keeping pace with mom.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
150514964
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
1.962 x 2.811 px (16,61 x 23,80 cm) - 300 dpi - 3,01 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Ducks In A Row StockfotoEend,Op een rij,Dierenfamilie,Onderweg,Vogel,Buitenopname,Close-up,Dag,Dier,Dierenthema's,Florida - Verenigde Staten,Fotografie,Gedomesticeerde dieren,Gulf Coast States,Jong dier,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Miami,Middelgrote groep dieren,Vee,Verenigde Staten,Verticaal,Zonder mensenPhotographer Collection: Moment Select �2009 Beverly ArmstrongDucks in row such sweet sight at local park watching babies keeping pace with mom.