Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
dry salt flats in low sunlight : Stockfoto
dry salt flats in low sunlight

Dry salt flats in low sunlight

Bijschrift:
dry salt flats in low sunlight
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
88467068
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
picturegarden
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.616 x 3.744 px (47,55 x 31,70 cm) - 300 dpi - 12,4 MB
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Dry Salt Flats In Low Sunlight Stockfoto 88467068Droog klimaat,Opwarming van de Aarde,Warmte,Gebarsten,Zonder mensen,Zoutvlakte,Zon,Zonlicht,Argentinië,Dag,Horizon over land,Lucht,Reisbestemmingen,Buitenopname,Droogte,Fotografie,Fysische geografie,Hoog standpunt,Horizontaal,Jujuy Provincie,Landschap,Landschap,Salinas Grandes,Schoonheid in de natuur,WeerPhotographer Collection: Taxi picturegardendry salt flats in low sunlight