dry salt flats in low sunlight : Stockfoto
dry salt flats in low sunlight


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Dry salt flats in low sunlight

Credits: 
picturegarden
Bijschrift:
dry salt flats in low sunlight
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
88467068
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.616 x 3.744 px (47,55 x 31,70 cm) - 300 dpi - 12,4 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Dry Salt Flats In Low Sunlight Stockfoto 88467068Opwarming van de Aarde,Droog klimaat,Zoutvlakte,Warmte,Gebarsten,Zonder mensen,Fotografie,Lucht,Zon,Zonlicht,Argentinië,Dag,Horizon over land,Reisbestemmingen,Weer,Buitenopname,Droogte,Fysische geografie,Hoog standpunt,Horizontaal,Jujuy Provincie,Landschap,Landschap,Salinas Grandes,Schoonheid in de natuurPhotographer Collection: Taxi picturegardendry salt flats in low sunlight