Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Dressmaker using sewing machine : Stockfoto

Dressmaker using sewing machine

Credits: 
Cultura RM Exclusive/Matelly
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
147217428
Collectie:
Cultura Exclusive
Max. bestandsgrootte:
5.184 x 3.456 px (43,89 x 29,26 cm) - 300 dpi - 5,58 MB
Release-informatie:
Model en property release
Dressmaker Using Sewing Machine Stockfoto20-24 jaar,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één jonge man,Alleen één man,Beieren,Beroep,Binnenopname,Concentratie,Creativiteit,Deskundigheid,Duitsland,Europese etniciteit,Eén persoon,Fabricage-apparatuur,Fotografie,Frontaal,Horizontaal,Jong volwassen,Jonge mannen,Kleermaker,Kleurenfoto,Laag camerastandpunt,Machinerie,Mannen,Mensen,Mode,Modeontwerper,München,Naaien,Naaimachine,Nauwkeurigheid,Omlaag kijken,Ontwerper,Portretfoto,Serieus,Speld,Speldenkussen,Textielindustrie,Vaardigheid,Volwassen,Werken,ZittenPhotographer Collection: Cultura Exclusive