Dressmaker using sewing machine : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusivity options available

Dressmaker using sewing machine

Credits: 
Cultura/Matelly
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
147217428
Collectie:
Riser
Max. bestandsgrootte:
5.184 x 3.456 px (43,89 x 29,26 cm) - 300 dpi - 5,57 MB
Dressmaker Using Sewing Machine Stockfoto 147217428Modeontwerper,Mannen,Naaien,Naaimachine,Ontwerper,Mode,Deskundigheid,Alleen mannen,Concentratie,Fabricage-apparatuur,Speld,Creativiteit,Machinerie,Nauwkeurigheid,Speldenkussen,Textielindustrie,20-24 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge man,Alleen één man,Beieren,Beroep,Binnenopname,Duitsland,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Horizontaal,Jong volwassen,Jonge mannen,Kleermaker,Kleurenfoto,Laag camerastandpunt,Mensen,München,Omlaag kijken,Portretfoto,Serieus,Vaardigheid,Volwassen,Werken,ZittenPhotographer Collection: Riser