dressmaker in her shop : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Dressmaker in her shop

Credits: 
Stephen Simpson
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
121326285
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
6.012 x 3.982 px (50,90 x 33,71 cm) - 300 dpi - 11,7 MB
Dressmaker In Her Shop StockfotoKleermaker,Kledingwinkel,Detailhandel,Elegantie,Aziatische en Indiase etniciteit,Jurk,Kleding,Kleermaakster,Kunstnijverheid,55-59 jaar,Afbeelding,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één oudere vrouw,Alleen één vrouw,Ambachtsman,Aspiraties,Bedrijfsleven,Binnenopname,Californië,Dag,Driekwartlengte,Eerlijkheid,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Geluk,Glimlachen,Hoop,Horizontaal,Kleurenfoto,Mannequin,Mensen,Mode,Oudere volwassenen,Paspop,San Diego,Spiegel,Vaardigheid,Verenigde Staten,Vertrouwen,Volwassen,Vrouwelijke gestalte,Winkel,Zelfvertrouwen,Zwart haarPhotographer Collection: Iconica Stephen Simpson, Inc.