Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Downtown financial district of Hong Kong : Stockfoto
A bus speeds through the downtown financial district of Hong Kong at night, in the city that never sleeps.

Downtown financial district of Hong Kong

Credits: 
xPACIFICA
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
A bus speeds through the downtown financial district of Hong Kong at night, in the city that never sleeps.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
129275204
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
8.984 x 6.732 px (76,06 x 57,00 cm) - 300 dpi - 35,7 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Downtown Financial District Of Hong Kong Stockfoto24 Hrs - Korte frase,Architectuur,Buitenopname,Bushalte,China,Fotografie,Futuristisch,Hongkong,Horizontaal,Kleurenfoto,Lange sluitertijd,Lichtspoor,Mensen op de achtergrond,Modern,Nacht,Snelheid,Stad,Stadsleven,Stadsstraat,Straat,Verkeer,Verlicht,WolkenkrabberPhotographer Collection: Iconica EightfishA bus speeds through the downtown financial district of Hong Kong at night, in the city that never sleeps.