Downtown financial district of Hong Kong : Stockfoto
A bus speeds through the downtown financial district of Hong Kong at night, in the city that never sleeps.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Downtown financial district of Hong Kong

Credits: 
xPACIFICA
Bijschrift:
A bus speeds through the downtown financial district of Hong Kong at night, in the city that never sleeps.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
129275204
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
8.984 x 6.732 px (76,06 x 57,00 cm) - 300 dpi - 35,7 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Downtown Financial District Of Hong Kong StockfotoStad,Hongkong,Futuristisch,Straat,Nacht,Snelheid,Verkeer,China,Verlicht,Bushalte,Stadsleven,Lichtspoor,Lange sluitertijd,Modern,Stadsstraat,Wolkenkrabber,Architectuur,Horizontaal,Buitenopname,Fotografie,Kleurenfoto,Mensen op de achtergrondPhotographer Collection: Iconica EightfishA bus speeds through the downtown financial district of Hong Kong at night, in the city that never sleeps.