Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
A dove flies free : Stockfoto
A white dove flies free from a womans hands into the sunlight

A dove flies free

Credits: 
Deborah Harrison
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
A white dove flies free from a womans hands into the sunlight
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
88510904
Collectie:
Photographer's Choice
Max. bestandsgrootte:
5.190 x 3.460 px (43,94 x 29,29 cm) - 300 dpi - 4,69 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
A Dove Flies Free Stockfoto16-17 jaar,Alleen tieners,Alleen één tienermeisje,Begrippen,Buitenopname,Californië,Christendom,Dag,Eén dier,Eén persoon,Fotografie,Horizontaal,Kleurenfoto,Laag camerastandpunt,Latijns-Amerikaans en Hispanic etniciteiten,Lucht,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke hand,Mensen,Onderdeel van,Respect,Santa Rosa - Californië,Spiritualiteit,Tiener,Tortelduif,Verenigde Staten,Vliegen,Vredessymbolen,Vrijheid,WitPhotographer Collection: Photographer's Choice Deborah HarrisonA white dove flies free from a womans hands into the sunlight