double exposure of man and cityscape : Stockfoto
double exposure of cityscape and man looking at laptop


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Double exposure of man and cityscape

Credits: 
Jasper James
Bijschrift:
double exposure of cityscape and man looking at laptop
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
143050708
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.120 x 3.401 px (43,35 x 28,80 cm) - 300 dpi - 6,07 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Double Exposure Of Man And Cityscape StockfotoTechniek,Modern,Mensen,China,Dubbelopname,Ontwikkeling,Planning,Idee,Draadloze technologie,Silhouet,Stadsbeeld,Eén persoon,Horizontaal,Laptop,Transparant,Dag,Jong volwassen,Alleen één man,Buitenopname,Onherkenbaar persoon,Alleen mannen,Fotografie,The bigger picture - Engelse uitdrukking,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge man,Communicatie,Digitaal samengesteld beeld,Kleurenfoto,Laptop,Portretfoto,Shenzhen,Volwassen,WolkenkrabberPhotographer Collection: Stone jasper jamesdouble exposure of cityscape and man looking at laptop