Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
double exposure of man and cityscape : Stockfoto
double exposure of cityscape and man looking at laptop

Double exposure of man and cityscape

Bijschrift:
double exposure of cityscape and man looking at laptop
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
143050708
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Jasper James
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.120 x 3.401 px (43,35 x 28,80 cm) - 300 dpi - 6,07 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Double Exposure Of Man And Cityscape Stockfoto 143050708Techniek,Modern,Dubbelopname,China,Mensen,Ontwikkeling,Planning,Buitenopname,Dag,Onherkenbaar persoon,Silhouet,Stadsbeeld,Draadloze technologie,Eén persoon,Fotografie,Idee,Jong volwassen,Laptop,25-29 jaar,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één jonge man,Alleen één man,Communicatie,Digitaal samengesteld beeld,Horizontaal,Kleurenfoto,Laptop,Portretfoto,Shenzhen,The bigger picture - Engelse uitdrukking,Transparant,Volwassen,WolkenkrabberPhotographer Collection: Stone jasper jamesdouble exposure of cityscape and man looking at laptop