Dollar currency sign puzzle, last piece positioned : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Dollar currency sign puzzle, last piece positioned

Credits: 
Dimitri Otis
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
151266283
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.651 x 4.913 px (30,91 x 41,60 cm) - 300 dpi - 15,7 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Dollar Currency Sign Puzzle Last Piece Positioned StockfotoGeld,Puzzel,Dollarteken,Oplossing,Verbinding,Bedrijfsleven,Groen,Wisselkantoor,Hout,Mensen,Economie,Eén persoon,Verticaal,Alleen één man,Onderdeel van,Rijkdom,Vasthouden,45-49 jaar,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één oudere man,Close-up,Europese etniciteit,Fotografie,Groot bedrijf,Kleurenfoto,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke vinger,Nerf,Oudere volwassenen,Studiofoto,Volwassen,Zuid-AfrikaPhotographer Collection: Stone Dimitri Vervitsiotis