Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Dog with candy cane antlers, close-up : Stockfoto

Dog with candy cane antlers, close-up

Credits: 
Sharon Montrose
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Beperkingen:
Mag niet worden gebruikt door klanten in de volgende sectoren in de aangegeven territoria: Dierenmishandeling/jagen, Alle soorten gebruik, Wereld, einddatum van beperking Perpetual.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
sb10064950a-002
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
3.779 x 4.627 px (32,00 x 39,18 cm) - 300 dpi - 7,32 MB
Release-informatie:
Property release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Dog With Candy Cane Antlers Closeup StockfotoClose-up,Diadeem met bollen,Dierenkop,Eén dier,Fotografie,Hoed,Hond,Huisdierenkleding,Humor,Kerst zuurstok,Kerstmis,Klein,Kleurenfoto,Lichaamsdeel van dieren,Mopshond,Pret,Schoothondje,Studiofoto,Verticaal,Verwend huisdier,Viering,Witte achtergrond,Zonder mensenPhotographer Collection: The Image Bank