Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Dog bites leash : Stockfoto
Jack Russell Terrier biting and tugging on red leash on white background

Dog bites leash

Credits: 
PM Images
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Jack Russell Terrier biting and tugging on red leash on white background
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
141474119
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.874 x 3.625 px (41,27 x 30,69 cm) - 300 dpi - 4,16 MB
Release-informatie:
Model en property release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Dog Bites Leash Stockfoto50-54 jaar,Afwijzing,Agressie,Alleen volwassenen,Bijten,Controle,Dierenthema's,Eén dier,Eén persoon,Fotografie,Gedomesticeerde dieren,Hond,Hondenriem,Horizontaal,Huisdier,Humor,Idee,Jack Russell,Kleurenfoto,Kracht,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke hand,Mensen,New Jersey,Onderdeel van,Ondeugendheid,Opstand,Oudere volwassenen,Pret,Rood,Speels,Studiofoto,Trekken,Vastberadenheid,Vasthouden,Verenigde Staten,Vitaliteit,Volwassen,Witte achtergrondPhotographer Collection: The Image Bank Phil Leo / Michael Denora 2011Jack Russell Terrier biting and tugging on red leash on white background