Documents and Tablet computer : Stockfoto
Documents and pictures coming out of tablet computer


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Documents and Tablet computer

Credits: 
Gandee Vasan
Bijschrift:
Documents and pictures coming out of tablet computer
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
102675105
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.232 x 3.751 px (44,30 x 31,76 cm) - 300 dpi - 6,11 MB
Documents And Tablet Computer StockfotoTechniek,Tablet-pc,Futuristisch,Kind,Tiener,Verandering,Vooruitgang,Jongens,Tienerjongens,Fotograferen,Vliegen,10-11 jaar,Fotografische Thema's,Mensen,Studiofoto,Tienermeisjes,Fotografie,Idee,Indiase etniciteit,Document,Grafiek,16-17 jaar,30-34 jaar,Aziatische etniciteit,Digitaal samengesteld beeld,Europese etniciteit,Gemengde afkomst,Horizontaal,In de lucht zwevend,Kleurenfoto,Menselijk hoofd,Menselijk lichaamsdeel,Mid-volwassen,Multi etnische groep,Vijf personenPhotographer Collection: Stone Gandee VasanDocuments and pictures coming out of tablet computer