Doctors Using Alternative Medicine in Surgery Room : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Doctors Using Alternative Medicine in Surgery Room

Credits: 
Hugh Kretschmer
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
86018365
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.800 x 3.602 px (40,64 x 30,50 cm) - 300 dpi - 7,51 MB
Doctors Using Alternative Medicine In Surgery Room StockfotoHumor,Chirurgie,Dokter,Ziekenhuis,Bizar,Een groep mensen,Ontspanning,Op de buik liggen,Steen therapie,30-34 jaar,45-49 jaar,55-59 jaar,Alleen Japans,Alleen volwassenen,Alternatieve geneeswijzen,Aziatische etniciteit,Binnenopname,Bovenlichaam,Californië,Chirurg,Concentratie,Dag,De stad Los Angeles,Fotografie,Gezonde levensstijl,Gezondheidszorg en medicijnen,Horizontaal,Japanse etniciteit,Kleurenfoto,Mensen,Mid-volwassen,Mid-volwassen mannen,Mid-volwassen vrouw,Nauwkeurigheid,Operatiehandschoen,Operatiemasker,Oudere volwassenen,Oudere vrouwen,Teamwerk,Verenigde Staten,Vier personen,WelzijnPhotographer Collection: Stone Hugh Kretschmer