Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Doctors prepping for surgery : Stockfoto

Doctors prepping for surgery

Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
200398586-001
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Roy Ritchie
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.120 x 3.426 px (43,35 x 29,01 cm) - 300 dpi - 4,39 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Doctors Prepping For Surgery Stockfoto 200398586-001Aankleden,Close-up,Gezondheidszorg en medicijnen,Operatiekamer,Deskundigheid,Chirurg,Chirurgie,25-29 jaar,30-34 jaar,40-44 jaar,Alleen volwassenen,Bescherming,Bijstellen,Binnenopname,Bril,Drie personen,Een groep mensen,Elektrische lamp,Fotografie,Horizontaal,Hulp,Hygiëne,Jonge mannen,Kleurenfoto,Knopen,Mensen,Mid-volwassen mannen,Onderdeel van een serie,Operatiehandschoen,Operatiekapje,Operatiekleding,Operatiemasker,Operatietafel,Oudere vrouwen,Schoon,Staan,Teamwerk,Van de zijkant,Vasthouden,Verantwoordelijkheid,Voorbereiding,WerkenPhotographer Collection: Stone