Doctors prepping for surgery : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Doctors prepping for surgery

Credits: 
Roy Ritchie
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200398586-001
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.120 x 3.426 px (43,35 x 29,01 cm) - 300 dpi - 4,39 MB
Doctors Prepping For Surgery StockfotoChirurgie,Aankleden,Chirurg,Gezondheidszorg en medicijnen,Operatiekamer,Operatiekleding,Close-up,Teamwerk,Deskundigheid,Schoon,Operatiemasker,25-29 jaar,30-34 jaar,40-44 jaar,Alleen volwassenen,Bescherming,Bijstellen,Binnenopname,Bril,Drie personen,Een groep mensen,Elektrische lamp,Fotografie,Horizontaal,Hulp,Hygiëne,Jonge mannen,Kleurenfoto,Knopen,Mensen,Mid-volwassen mannen,Onderdeel van een serie,Operatiehandschoen,Operatiekapje,Operatietafel,Oudere vrouwen,Staan,Van de zijkant,Vasthouden,Verantwoordelijkheid,Voorbereiding,WerkenPhotographer Collection: Stone