Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Doctor's pocket with stethoscope : Stockfoto

Doctor's pocket with stethoscope

Credits: 
Peter Dazeley
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
149180695
Collectie:
Photographer's Choice
Max. bestandsgrootte:
3.336 x 5.362 px (28,24 x 45,40 cm) - 300 dpi - 4,86 MB
Release-informatie:
Model release
Doctors Pocket With Stethoscope Stockfoto60-64 jaar,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één seniore man,Bejaard,Close-up,Deskundigheid,Diagnoseapparatuur,Dokter,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Gezondheidszorg en medicijnen,Groot-Brittannië,In doen,Kleurenfoto,Laboratoriumjas,Londen - Engeland,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke hand,Mensen,Onderdeel van,Reiken,Schoon,Stethoscoop,Studiofoto,Tekstveld,Vaardigheid,Verantwoordelijkheid,Verticaal,Vertrouwen,Verwijderen,Volwassen,Wit,Zak,Zorgzaamheid,ZuiverheidPhotographer Collection: Photographer's Choice Peter Dazeley