Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Doctor's office check up. : Stockfoto
Doctor using otoscope to exam patients ear.

Doctor's office check up.

Credits: 
Heath Korvola
Bijschrift:
Doctor using otoscope to exam patients ear.
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
92959383
Collectie:
DigitalVision
Doctors Office Check Up Stockfoto30-34 jaar,60-64 jaar,Alleen volwassenen,Baby Boomer,Bejaard,Binnenopname,Close-up,Dag,Deskundigheid,Dokter,Doktersonderzoek,Fotografie,Gezondheidszorg en medicijnen,Horizontaal,Kalispell,Kleurenfoto,Laboratoriumjas,Luisteren,Mensen,Mid-volwassen,Mid-volwassen vrouw,Montana,Onderdeel van een serie,Onderzoeken,Ooronderzoek,Otoscoop,Patiënt,Portretfoto,Senioren mannen,Staan,Stethoscoop,Twee personen,Vasthouden,Verenigde Staten,Volwassen,Werken,ZiekenhuisPhotographer Collection: DigitalVision ©Heath Korvola/2009Doctor using otoscope to exam patients ear.