Doctors looking at tablet, patient in foreground : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Doctors looking at tablet, patient in foreground

Credits: 
Thomas Tolstrup
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
114048903
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.552 x 3.736 px (47,01 x 31,63 cm) - 300 dpi - 6,47 MB
Doctors Looking At Tablet Patient In Foreground StockfotoDokter,Patiënt,Discussie,Praten,Tablet-pc,Doktersonderzoek,Gezondheidszorg en medicijnen,Teamwerk,Onderzoeken,Ziekenhuis,Onderzoekstafel,Staan,Mid-volwassen,Volwassen,Hulp,Laboratoriumjas,Oudere mannen,Oudere volwassenen,Stethoscoop,Zitten,35-39 jaar,45-49 jaar,50-54 jaar,Alleen volwassenen,Baby Boomer,Binnenopname,Denemarken,Deskundigheid,Draadloze technologie,Drie personen,Driekwartlengte,Europese etniciteit,Fotografie,Horizontaal,Hørsholm,Kleurenfoto,Mensen,Mid-volwassen vrouw,Mouwloos bovenstuk,Saamhorigheid,Techniek,Vaardigheid,Vasthouden,Verwachting,Vrijetijdskleding,Wegkijken,ZorgzaamheidPhotographer Collection: Iconica Thomas Tolstrup