Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Doctors looking at tablet, patient in foreground : Stockfoto

Doctors looking at tablet, patient in foreground

Credits: 
T.T.
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
114048903
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.552 x 3.736 px (47,01 x 31,63 cm) - 300 dpi - 6,47 MB
Release-informatie:
Model en property release
Doctors Looking At Tablet Patient In Foreground Stockfoto35-39 jaar,45-49 jaar,50-54 jaar,Alleen volwassenen,Baby Boomer,Binnenopname,Denemarken,Deskundigheid,Discussie,Dokter,Doktersonderzoek,Draadloze technologie,Drie personen,Driekwartlengte,Europese etniciteit,Fotografie,Gezondheidszorg en medicijnen,Horizontaal,Hulp,Hørsholm,Kleurenfoto,Laboratoriumjas,Mensen,Mid-volwassen,Mid-volwassen vrouw,Mouwloos bovenstuk,Onderzoeken,Onderzoekstafel,Oudere mannen,Oudere volwassenen,Patiënt,Praten,Saamhorigheid,Staan,Stethoscoop,Tablet-pc,Teamwerk,Techniek,Vaardigheid,Vasthouden,Verwachting,Volwassen,Vrijetijdskleding,Wegkijken,Ziekenhuis,Zitten,ZorgzaamheidPhotographer Collection: Iconica Thomas Tolstrup