Doctors in surgery : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Doctors in surgery

Credits: 
Paul Harizan
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
91803446
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
3.918 x 2.544 px (33,17 x 21,54 cm) - 300 dpi - 9,49 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Doctors In Surgery StockfotoChirurgie,Chirurg,Operatiekamer,Dokter,Ziekenhuis,Teamwerk,Gezondheidszorg en medicijnen,Medische procedure,Emotionele stress,Concentratie,Operatiekleding,Operatiemasker,Portretfoto,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Binnenopname,Blauw,Eén persoon,Fotografie,Horizontaal,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Kleurtoon,Laag camerastandpunt,Mannen,Mensen,Mensen op de achtergrond,Onherkenbaar persoon,Overwerkt,Scherpte,VolwassenPhotographer Collection: Taxi &#169 Paul Harizan