Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Doctors examine a cancer patient. : Stockfoto
Hospital Germans Trias i Pujol, Badalona, Spain.

Doctors examine a cancer patient.

Credits: 
Tino Soriano
Bijschrift:
Hospital Germans Trias i Pujol, Badalona, Spain.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
102892438
Collectie:
National Geographic
Max. bestandsgrootte:
4.288 x 2.848 px (36,31 x 24,11 cm) - 300 dpi - 4,08 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Doctors Examine A Cancer Patient StockfotoKanker,Dokter,Patiënt,Doktersonderzoek,Op de rug gezien,Bejaard,Gezondheidszorg en medicijnen,Bed,Mensen,30-39 jaar,Alleen volwassenen,Badalona,Binnenopname,Chirurgie,Dag,Fotografie,Frontaal,Halfgekleed,Horizontaal,Kleurenfoto,Luisteren,Medische apparatuur,Mid-volwassen,Mid-volwassen mannen,Mid-volwassen vrouw,Senioren mannen,Spanje,Stethoscoop,Uniform,Vijf personen,Volwassen,Ziekenhuis,Ziekenhuiskleren,ZiektePhotographer Collection: National Geographic Hospital Germans Trias i Pujol, Badalona, Spain.