Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Doctors examine a cancer patient. : Stockfoto
Hospital Germans Trias i Pujol, Badalona, Spain.

Doctors examine a cancer patient.

Credits: 
Tino Soriano
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Hospital Germans Trias i Pujol, Badalona, Spain.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
102892438
Collectie:
National Geographic
Max. bestandsgrootte:
4.288 x 2.848 px (36,31 x 24,11 cm) - 300 dpi - 4,08 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Doctors Examine A Cancer Patient Stockfoto30-39 jaar,Alleen volwassenen,Badalona,Bed,Bejaard,Binnenopname,Chirurgie,Dag,Dokter,Doktersonderzoek,Fotografie,Frontaal,Gezondheidszorg en medicijnen,Halfgekleed,Horizontaal,Kanker,Kleurenfoto,Luisteren,Medische apparatuur,Mensen,Mid-volwassen,Mid-volwassen mannen,Mid-volwassen vrouw,Op de rug gezien,Patiënt,Senioren mannen,Spanje,Stethoscoop,Uniform,Vijf personen,Volwassen,Ziekenhuis,Ziekenhuiskleren,ZiektePhotographer Collection: National Geographic Hospital Germans Trias i Pujol, Badalona, Spain.